Ja så er sæsonen endelig startet. Det var en lang og hård vinter, som har forsinket opstarten og træningen men vi er nu endelig kommet igang, og vi må indrømme at vi med de gode forhold i kommunen er kommet godt fra start. Der er på grund af forholdene byttet rundt på pokal- og turneringskampe og nu i skrivende stund er vi den eneste klub der har afviklet 1 pokalkamp samt 2 turneringskampe.

POKALKAMP Lindø R.F.S.C. - R.K.Speed.

Denne kamp var en udsat kamp fra efteråret, så d. 20 marts drog vi med bus fra Amager til Fyn og med lidt begyndernerver kom vi i gang, men det skulle hurtigt vise sig at vor træningsiver i vinter kunne ses. Vi kom hurtigt foran 5-0 ved Anders Larsen, og Kaare 2 ved spark over. Han lagde også et forsøg med spark over til en føring på 14-0. Lindø pyntede med et forsøg til halvlegsresultat på 14-5. I anden halvleg scorede først Rune til 19-5 og spark over ved Kaare til 21-5, "Smiley" gjorde det til 26-5 og Kaare til 28-5, inden Lindø pyntede til 28-10 som blev kampens resultat. Vi er nu i kvartfinalen som spilles imod Hundested d.10 april.

Turneringskamp imod Hundested.

Som nævnt andetsteds skulle vi spille turneringskamp imod Hundested, de var så venlige at flytte deres kamp ind til os på grund af vort Jubilæum. Det var en rimelig god kamp med god modstand fra Hundested, men i 2 halvleg især viste vores træningstilstand at vi var bedre end modstanderne, det blev til en sejr på 52-3, måske for meget efter modstanden, men vi lykkedes med mange ting og det blev afgørende. Vore forsøg var fra Rune 1- Ruben 1 - Frederik 1 - Johannes 1 - Mikkel 1 - Gerard 1 - Oliver 2 forsøg samt Kaare 6 spark over. Hundested reducerede med et straffe til slutstilling 52-3.

Turneringskamp SPEED - FRK

Vor anden turneringkamp var imod Frederiksberg, og vi havde vores bedste kamp i år. Det var en betydeligt stærkere modstander vi mødte, end i de 2 første kampe, vi startede i et meget højt tempo og pressede modstanderen bagud, men langsomt kom de ind i kampen og der opstod mange farlige angreb fra modstanderne, men vores forwards stod godt og vi fik afværget. Desværre så Dennis Stark et rødt kort efter ca. 18 min. spil, så vi måtte spille med 14 mand resten af kampen men vi blev ikke knækket. Oliver røg igennem i venstre side og scorede sikkert til 5-0, og Kaare fik sparket over til 7-0, lige inden halvleg fik vi straffe som Kaare sendte sikkert over til en 10 - 0 føring som også var halvlegsresultat. Fra starten af anden halvleg blev vi igen presset men vi holdt stand, dog lykkedes det for Frederiksberg at reducere til 10-5, så gik det stærkt da Dodji kom ind og de 2 brødre havde et godt løb der resulterede i en scoring fra Gerard til 15-5 og Kaare fik også sparket over til en 17- 5 føring, som holdt kampen ud. Flot gået af vort unge hold så vi ser frem til de næste kampe.