Lørdag d. 7 juni skulle det afgøres hvem der skulle spille Pokalfinale d. 23. august. Speed skulle til Snekkersten og møde Hamlet. Da 1. Division Øst absolut ikke er nem i år er intet givet, så vi mødte op med vores kampgejst fra tidligere kampe, og fik kamp til stregen, men vi fik god support fra de mange tilrejsende tilskuere.

Efter 5 minutter kom Hamlet igennem og scorede et forsøg og fik sparket over, føring 7 - 0 det gav os et pift så vort hold kom i gang og kort tid efter kom Gerard Hounou igennem med et af sine hurtige ryk og kunne score midt i målet og Joakim Calmar scorede sikkert til uafgjort 7 - 7. Derefter rullede det for os, først Alex Østergaard med et forsøg, og derefter Gerard Hounou med et forsøg så stillingen blev 17 - 7, som også blev halvlegens resultat.

Anden halvleg startede lige som første med en hurtig score til Hamlet uden spark over til reducering 17 - 12. Derefter blev der presset fra Speeds side og Alex Østergaard kom igennem med en score u/spark til 22 - 12. Derefter igen en score til Hamlet u/spark over 22 - 17. Den næste scoring tilfaldt Speed et straffe som topscorer Joakim Calmar sikkert sendte over til 25 - 17. Derefter spillede vi i dommerens tillægstid som vi Speed-tilskuere syntes var meget lang. Men Hamlet udnyttede dette med en score og spark over til slutresultat 25 - 24.

En tæt lige kamp, men Speed trak det sidste lod til Finalen. Finalemodstander bliver Aarhus der på udebane slog C.S.R./Nanok, så nu håber vi på lidt lodtrækningsheld til Finalen d. 23 august.