Et nytår betyder at det er tid for den årlige nytårskur i old boys-afdelingen.

I år afholdes den 11. januar kl. 18.00.

Tilmelding i klubben

Den årlige Nytårskur er lige på trapperne!

Der var indkaldt til Nytårskur for Old-Boysafdelingen. Dette års tema var Bonderøven, og der var en del udklædte. Førsteprisen gik til Jens Møller, der havde taget sit bondetøj med fra Hovedlandet. Middagen var helstegt pattegris med gemyse, et lækkert måltid med vine samt fadøl til.

Årets taler var Jens Lundquist glimrende tale der tryllebandt forsamlingen i flere minutter, endvidere havde Claus Aaen digtet en slagsang som blev afsunget flere gange. Desuden havde vi også hæftet "De store Synger" som blev afsunget flere gange.

Næste års Nytårskur bliver fredag d. 9 Januar 2015. Årets emne er Australsk mad og hovedtaler er Flemming Lisborg, så noter datoen så der ikke kommer for mange afbud.

Sæt kryds i kalenderen fredag den 13. januar 2017.

Da er der nemlig Oldboys Nytårskur i klubben kl. 18.

Årets Tema: Don Quixote

Årets gæstetaler: Jan Baage

Tilmelding i Baren senest torsdag den 29 december eller på mail til Arne@rkspeed.

Lørdag den 5. oktober 2013 spillede Anders ”JAP-JAP” Hansen Petersen sin kamp nr. 200. Det fejrer vi i 200-kampsklubben lørdag den 26. oktober efter 1 holdskampen mod Aalborg som spilles kl. 14.00.

Kom og støt vores spillere og medbring dit 200 kampsmedlemsbevis samt dit krus.

Vi ses den 26’ende

Frank Larsen

Når vi nu går og kulden kommer snigende, kan det gøre godt med lidt god rom. Vi har overtalt Rom Thomsen til at være vores romguide på denne smagning.

Han vil planlægge turen så alle romdrikkere kan være med – både nye og garvede. Der vil blive gennemgået hvordan man laver rom og vi kommer rundt i Caribien.

Smagningen ledsages af masser af billeder og røverhistorier og vi smager 2 cl af nedenstående rom.

Vi får en stor sandwich i en pause midt i.

Man kan evt. forberedes sig ved at gå til ”Rom Thomsens” hjemmeside: www.RomThomsen.dk


Man tilmelder sig til arrangementet ved at skrive til Henning Pihl på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 41 111 112 eller skrive sig på listen på opslagstavlen i klubhuset. Bemærk der er kun 33 pladser. Sidste frist er tirsdag den 8. november. Det er også sidste frist for betaling. Pengene kan betales i baren eller med MobilePay til 41 111 112. Husk at skrive navn. Hvis du betaler for flere, så skriv alle navne.

Læs flere detaljer her

IRB´s  "HSBC Sevens" WORLD SERIES som startede i Australien i november - i Dubai i december og i Syd-Afrika også december i 2011,- fortsatte til New Zealand i februar 2012, derefter USA i februar og videre til Hong Kong i marts, Japan i april og for at ende i maj først i Glasgow og sidst i London hvor 16 Old-Boys inklusive 3 damer skulle overvære "Marriott London Sevens" .

Afgang fredag d. 11 maj med fly, rugby 12 og 13 maj for at komme hjem mandag d. 14 maj. Det var 4 intense dage med rugby og en lille øl en gang imellem. Af sted fra hotellerne kl. 08.00 om morgenen og hjemme ved 22.00 tiden om aftenen, 24 kampe om lørdagen og 24 kampe om søndagen (her var der også puttet 2 semifinaler og en finale i damernes turnering ind som havde spillet på en anden bane også lørdag og søndag men 31 kampe, her var der 12 hold med, vinder i finalen blev England 31 imod Holland 7.)

I mændenes kampe var de fleste meget underholdene, og det vil kræve for meget plads at komme ind på alle så jeg vil lige nævne fra kvartfinalerne:
New Zealand 36 - Argentina 0
Fiji 21 - England 14
Australien 7 - Argentina 12
Samoa 22 - Spanien 7,

Så var det semifinaler New Zealand 7 - Fiji 31, derefter Argentina 19 - Samoa 21.

Det vil så sige at kampen om 3-4 pladsen kom til at stå imellem New Zealand 40 - Argentina 0. Herefter kom en meget seværdig kamp imellem Fiji og Samoa som de troldmændne fra Fiji vandt 38 - 15, en måske for stor sejr til dem, men det bedste hold vandt.

Herefter fik Fiji overrakt pokalen for at vinde den 9. turnering i dette års serie. Men den store over-all Pokal fik New Zealand overrakt for at have vundet 3 turneringer og være finalemodstander i 3 andre flot gået, Fiji blev nr. 2 med 3 sejre og 1 som finalemodstander. Der blev sat en stor rekord, 60.000 tilskuere om lørdagen og 43.000 om søndagen, selve temaet var udklædning fra firserne, og der var rigtig mange gode udklædninger. Vort hold optrådte i de efterhånden velkendte slipse kilte- dertil sorte baretter og en ny Old- Boys trøje. Der blev taget mange fotos af holdet, og der var også et TV- hold der tog billeder. Atter en succestur og tak til arrangørerne m.m.

 

 

 

Den traditionsrige nytårskur for old boys afholdes som vanligt i 2016. Denne gang 8. januar kl.18.00 med temaet Amager.

HOVEDTALER Jens Lundquist

Meld dig til hos Jens Møller eller Arne Jørgensen

lædlædlædlklkdkldkldkldkldd

Årets gæstetaler er Flemming Lisborg og årets mad tema er Australien.
Tilmeldingsliste kommer op i klubben. Der udsendes brev til alle der er Old Boys.

Skal du med til Oldboys Nytårskur ?