Ved genralforsamlingen 22. februar fremlagde formand Henning Pihl bestyrelsens beretning for 2018.

Ved generalforsamlingen i fredags blev John Sørensen pokalen 2018 givet til Johannes Mackeprang. Johannes kunne ikke være til stede ved overrækkelsen.

Klubbens medlemmer indkaldes til Ordinær Generalforsamling fredag d. 22. februar Kl. 19.00.

Ved generalforsamlingen overrakte formand Henning Pihl Speedpokalen til Kasper Hald

Erik Andersen er sovet stille ind efter kortere tids sygdom. Erik var en af de helt store i dansk rugby. En ildsjæl som man ikke finder mange steder.

Familien ønsker ikke blomster, men ønsker at man i stedet donerer til dansk ungdomsrugby. Speed arrangerer en samlet donation til ungdomsrugby.

Læs hele opslaget her.

Erik Andersen og Jørgen Larsen ved Scandinavian Sevens i 2014

Tirsdag den 19. februar deltog ca. 20 af klubbens medlemmer fra alle områder i årets andet 7’s koordineringsmøde.

Vores sponsor Arbejdernes Landsbank inviterer klubbens medlemmer til forpremiere på den nye Afdeling Q film Journal 64. Det sker 25. september i biografen i Fields.

Klubbens regnskab for 2018 offentliggøres hermed til medlemmerne. Regnskabet vil blive fremlagt ved generalforsamlingen 22. februar.

Rugbyklubben SPEEDs Venner afholder Generalforsamling i Klubhuset onsdag d. 30/5-2018 Kl. 19.00

Gummer Inc. spiller op til ørerne, benene og hjertet.

Først skal vi spise en dejlig 3-retters menu, fremtryllet at vores fantastiske kok

Ved generalforsamlingen 23. februar blev diverse pokaler uddelt.