Vi har for tiden gang i et projekt med de lokale gymnasier. Vi underviser 2 hold (4 klasser) på Ørestad Gymnasium og 2 hold (2 klasser) fra Tårnby Gymnasium.
Det ser ud til at de har det sjovt, selvom der er mange nye ting at skulle huske på.
Jeg vil gerne sende en stor TAK til de som indtil videre har hjulpet med at stå for undervisningen.
Mette S. B. Jørgensen, Claus Beck, Mads Ladegaard og Maja-Luna Olesen. Uden jer var det ikke muligt at få undervist så mange elever på så kort tid.

Og tak til dem der har meldt sig til at hjælpe med undervisning de næste par uger. Det bliver spændende hvor meget vi kan nå at få lært dem.

Der er bestemt nogle muligheder i dette samarbejde med gymnasierne. Vi har i hvert fald 3 klasser mere fra Tårnby Gymnasium, det ikke var muligt at tage med i denne omgang. Så når og hvis vi kan finde flere frivillige, kan vi fortsætte med de 3 klasser på et tidspunkt.

Vi håber på, at endnu flere vil bakke op og se om I kan hjælpe til den 22. September, hvor disse klasser skal spille miniturnering på vores bane. En gruppe på 30 elever fra 12:30 - 15:30. Og 4-5 hold skal spille mod hinanden fra kl. 16:00-20:00.

Det er utroligt vigtigt, at vi tager godt imod disse elever. Fortæller dem om klubben, træning, kampe og alle de andre sjove ting om rugby.

Målet er jo, at nogle af disse elever skal komme til træning i klubben bagefter. Så gå over og sig hej til dem den 22. September.