Er du klar til forår og sommer med i nye farver? Nu får du mulighed for at kapre kollektionsprøver fra en række saftige brands til meget lækre priser.

Vi afholdt 24. marts vinsmagning i klubben hvor 30 personer deltog.

TEST dette

Torsdag den 6. april kommer der 130 skoleelever på besøg i klubben for at prøve at spille rugby.

Klubben inviterer til vinsmagning i klubbens lokaler fredag den 24 marts klokken 18.00.

Christianshavner Expressen besøger os 29. april

I lørdags 28. januar fik kulbhuset en ordentlig overhaling og er klar til den nye sæson.

Klubbens regnskab for 2016 vil blive fremlagt ved den kommende generalforsamling.

Klubbens medlemmer indkaldes til Ordinær Generalforsamling fredag d. 17. februar Kl. 19.00.

Alle hold i Speed er urørlige

Efter Super 6-kampen mod Aalborg blev seks nye medlemmer af 200-kampsklubben fejret.

For første gang er kvindespillere blevet medlem.

De nye medlemmer er:

57 Emil Enna
58 Simone Urban
59 Nicklas Vidtfeldt Tell
60 Therese Louise Veng
61 Marlene Lindbjerg Jakobsen
62 Sara Mundt Rasmussen

Se hele listen på dette link http://rkspeed.dk/home/om-rugbyklubben-speed/200-kampsklubben