"En kæmpe er gået bort"

Sponsorforeningen samler Speeds firmasupportere og yder økonomisk støtte til en lang række aktiviteter i klubben

Møde i Klubbens støtteforening 30. maj kl. 18

Lørdag d. 24 juni var sidste spilledag i 1 Div. Øst. Stillingen var således at R.K.Speed skulle vinde denne kamp, med bonusscore og Hundested skulle tabe til FRK for at Speed kom i slutspillet, så der var lagt op til en spændende afslutning.

På lørdag er vi værter for 3. runde af kvindernes DM. Vi bliver igen 9 hold og vi spiller puljekampe fra kl. 10 - 13 og derefter finale kampe fra 13:20-16:00. Vejret skal blive godt og i klubhuset kan man købe drikkevarer, kage og pastasalat.

Det ser ud til at Amager ikke får nogen hold med til slutspillet i år. R.K.Speed skulle i weekendens turneringskamp helst have slået Frederiksberg for at komme med.

Spille sted:Rugbyklubben Speed

Løjtegårdsvej 58
              2770 Kastrup

Omklædning: Amagerhallen

Mødetid: Søndag d.28. maj, i Speeds klubhus Kl. 9:30

Du skal huske!

Regntøj, varmt tøj, tandbeskytter, sygesikringsbevis,

madpakke, noget frugt

og gerne nogle familiemedlemmer.

Evt. nogle lommepenge til en grillpølse, kage og en sodavand.

Og ikke mindst godt humør og spilleglæde.

Vi forventer at stævnet slutter kl. 16:00

Med Rugbyhilsen

Trænerteamet

Passion • Sammenhold • Respekt • Disciplin • Fairplay

Vores seje rugbytøser kørte endnu en sejr hjem til lørdagens stævne på Holmen. Efter 4 runder og op til sommerpausen i turneringen ligger Speed på en delt 1. plads med Frederiksberg.

Spille sted: Hundested Rugbyklub

Ll. Karlsmindevej 76
3390 Hundested

Omklædning: Hundestedhallen

Stadionvej 42, Hundested 3390.

Mødetid: Lørdag d.20. maj, i Speeds klubhus Kl. 8:30

Bussen kører kl.9:01 ”Sharp”

Du skal huske!</u></p> <p style="text-align: center;">Regntøj, varmt tøj, tandbeskytter, sygesikringsbevis,

en god madpakke, noget frugt

og gerne nogle familiemedlemmer/supporterer, fortrinsvis til de yngste spillere.

Kr. 50,- til bussen, nogle lommepenge, samt godt humør og spillerglæde!

Bussen kører fra Hundested Ca. kl. 17:00

Med Rugbyhilsen

Trænerteamet

Evt. Afbud meldes til din træner

Passion • Sammenhold • Respekt • Disciplin • Fairplay

For knap 2 uger siden var Speed vært for 3. runde af kvindeturneringen, hvor 9 hold og ca. 90 kvindespillere var samlet for at spille.

Speed tabte i lørdags 6. maj for første gang i sæsonen ude mod Frederiksberg. I dag mødes holden igen i pokalturneringen.

Underkategorier