På lørdag skydes turneringen i gang når kvinderne spiller 1. runde på Odense Atletikstadion.

Er du klar til forår og sommer med i nye farver? Nu får du mulighed for at kapre kollektionsprøver fra en række saftige brands til meget lækre priser.

Vi afholdt 24. marts vinsmagning i klubben hvor 30 personer deltog.

Fra på lørdag vil det være muligt at nyde en god frokost i klubhuset inden dagens kamp

Når U18 landsholdet drager til Frankrig den 6.-16. april, er det med en god portion spillere fra Speeds U18 hold.

R.K.Speed 19 (0) - Hundested 13 (13).

Torsdag den 6. april kommer der 130 skoleelever på besøg i klubben for at prøve at spille rugby.

Træningskamp i Trelleborg og pokalsejr hos CSR

Christianshavner Expressen besøger os 29. april

Vores ”nye” U18 hold har knoklet på træningsbanerne gennem hele vinteren og nu er det endelig tid til den første kamp.

Ungdomsafdelingen afholder en info-aften om skadeshåndtering, hjernerystelse og doping tirsdag den 28. februar kl 18:30.

Underkategorier