Et nytår betyder at det er tid for den årlige nytårskur i old boys-afdelingen.

I år afholdes den 11. januar kl. 18.00.

Tilmelding i klubben

Erik Andersen er sovet stille ind efter kortere tids sygdom. Erik var en af de helt store i dansk rugby. En ildsjæl som man ikke finder mange steder.

Familien ønsker ikke blomster, men ønsker at man i stedet donerer til dansk ungdomsrugby. Speed arrangerer en samlet donation til ungdomsrugby.

Læs hele opslaget her.

Erik Andersen og Jørgen Larsen ved Scandinavian Sevens i 2014

Vores sponsor Arbejdernes Landsbank inviterer klubbens medlemmer til forpremiere på den nye Afdeling Q film Journal 64. Det sker 25. september i biografen i Fields.

Rugbyklubben Speed endte i år på en fjerdeplads i landets bedste rugbyliga. Det skete med et hold, der i løbet af 2018 har været under stor forandring. Flere spillere har indstillet karrieren, og det har givet plads til hele syv nye talenter i truppen. 

Den årlige tvekamp imellem Speed og CSR fandt sted her i lørdags.

Ved ungdomskonferencen 10. november blev Flemming Lisborg tildelt titlen som Årets Tordenskjold.

Aarhus R.K. har altid voldt Speed problemer især på deres egen bane, men denne gang var SPEED bedre forberedt og kunne rejse hjem med et godt resultat.

Speed vinder DM-sølv

Rugbyklubben SPEEDs Venner afholder Generalforsamling i Klubhuset onsdag d. 30/5-2018 Kl. 19.00

Søndag den 25. november kl: 10:00 - 14:00 afholder vi en workshop for at sætte nogle mål og få inspiration til arbejdet i ungdomsafdelingen.

Speed var forsvarende mestre, da vi Lørdag d. 5 maj skulle til Jylland i semifinalen for at tilkæmpe os retten til at komme i dette års POKALFINALE.

Underkategorier