Rugbyklubben SPEEDs Venner afholder Generalforsamling i Klubhuset onsdag d. 30/5-2018 Kl. 19.00

Speed var forsvarende mestre, da vi Lørdag d. 5 maj skulle til Jylland i semifinalen for at tilkæmpe os retten til at komme i dette års POKALFINALE.

Efter første runde af Øresundsturneringen er stillingen i de forskellige årgange opdateret.

Flanders 10s

Rugbyklubben Speed gentager sidste års store succes og tager til FLANDERS 10s
Klubben tager afsted med herrehold, damehold, supportere, venner og familie. Det bliver helt sikkert en af 2018s største klubbegivenheder!

Sæt kryds i kalenderen og hør mere om turen i klubben!

Ved generalforsamlingen 23. februar blev diverse pokaler uddelt.

Den årlige Nytårskur er lige på trapperne!

Klubbens reviderede regnskab for 2017 vil blive fremlagt ved næste uges generalforsamling.

Det ligger til download her.

På lørdag d. 2-12 afsluttes sæsonen med den traditionelle kamp mellem Unge og Gamle.

Klubbens medlemmer indkaldes til Ordinær Generalforsamling fredag d. 23. februar Kl. 19.00.

Speed Ladies genvandt DM selvom der var store udfordringer igennem hele sæsonen

Underkategorier