Vores sponsor Arbejdernes Landsbank inviterer klubbens medlemmer til forpremiere på den nye Afdeling Q film Journal 64. Det sker 25. september i biografen i Fields.

Den årlige tvekamp imellem Speed og CSR fandt sted her i lørdags.

Ved generalforsamlingen 23. februar blev diverse pokaler uddelt.

Aarhus R.K. har altid voldt Speed problemer især på deres egen bane, men denne gang var SPEED bedre forberedt og kunne rejse hjem med et godt resultat.

Klubbens reviderede regnskab for 2017 vil blive fremlagt ved næste uges generalforsamling.

Det ligger til download her.

Rugbyklubben SPEEDs Venner afholder Generalforsamling i Klubhuset onsdag d. 30/5-2018 Kl. 19.00

Klubbens medlemmer indkaldes til Ordinær Generalforsamling fredag d. 23. februar Kl. 19.00.

Speed var forsvarende mestre, da vi Lørdag d. 5 maj skulle til Jylland i semifinalen for at tilkæmpe os retten til at komme i dette års POKALFINALE.

Efter første runde af Øresundsturneringen er stillingen i de forskellige årgange opdateret.

Flanders 10s

Rugbyklubben Speed gentager sidste års store succes og tager til FLANDERS 10s
Klubben tager afsted med herrehold, damehold, supportere, venner og familie. Det bliver helt sikkert en af 2018s største klubbegivenheder!

Sæt kryds i kalenderen og hør mere om turen i klubben!

Underkategorier