Øresundsturneringen gik ned med Bulder og Brag

Ungdomsafdelingen tager til rugby festival i Prag med U12, U14, U16 og U18 holdene.

Sponsorforeningen samler Speeds firmasupportere og yder økonomisk støtte til en lang række aktiviteter i klubben

Speed genvandt årets sevens-DM

Lørdag d. 24 juni var sidste spilledag i 1 Div. Øst. Stillingen var således at R.K.Speed skulle vinde denne kamp, med bonusscore og Hundested skulle tabe til FRK for at Speed kom i slutspillet, så der var lagt op til en spændende afslutning.

Den første kamp i slutspillet endte desværre med et knebent 20-21 nederlaq mod Frederiksberg

Det ser ud til at Amager ikke får nogen hold med til slutspillet i år. R.K.Speed skulle i weekendens turneringskamp helst have slået Frederiksberg for at komme med.

Lørdagens Pokalfinale imellem Hundested R.K. - R.K.Speed endte med en sejr til Speed.

Vores seje rugbytøser kørte endnu en sejr hjem til lørdagens stævne på Holmen. Efter 4 runder og op til sommerpausen i turneringen ligger Speed på en delt 1. plads med Frederiksberg.

"En kæmpe er gået bort"

For knap 2 uger siden var Speed vært for 3. runde af kvindeturneringen, hvor 9 hold og ca. 90 kvindespillere var samlet for at spille.

Underkategorier